Stilrene smykker i dansk design

Find dit næste yndlingssmykke

Smykker udgør en vigtig del af mange menneskers liv. Det er en perfekt gaveidé, som altid kan minde ejeren om giveren og den særlige begivenhed, hvor smykket blev givet. Herudover udgør smykker en vigtig tilføjelse til dit udtryk, og mange mennesker har et eller flere smykker, som de altid går med.

Det er simpelthen en del af dem. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at finde det helt rette smykke, når man skal tilføje nyt til samlingen eller finde den helt rette gave til en, man holder af. Måske kender du til de smukke smykker fra Pernille Corydon? Med skandinavisk inspiration og et klassisk, stilrent og tidsløst look, er de et godt bud på dit næste yndlingssmykke, som vil holde i mange år fremover. 

Smykker af dansk design

Pernille Corydon er et dansk brand, der designer et væld af forskellige smykker. Hos Fangels.dk, en smykkeforhandler med mange år på bagen, finder du et stort udvalg af de finde smykker fra Pernille Corydon. Gå på opdagelse i et væld af øreringe, ringe, armbånd, hårsmykker og halskæder i både guld og sølv. Flere af smykkerne har også farvede sten som vedhæng. Smykkerne findes i mange forskellige kollektioner, men naturligvis med en rød tråd, så smykkerne kan mixes og matches. 

Pernille Corydon vægter bæredygtighed og ordentlige produktionsforhold, hvorfor du ved køb af netop disse smykker, støtter en virksomhed, der er opmærksom på sine omgivelser. Smykkerne er håndlavede under gode forhold og ved at genanvende råmaterialer i produktionen, sikres så begrænset et klimaaftryk som muligt. Brandet arbejder desuden hele tiden på at forbedre bæredygtigheden. 

Både på Fangels.dk og i deres fysiske butik på Fyn kan du se mere til det store udvalg af de smukke Pernille Corydon smykker. Måske findes heriblandt netop dit næste yndlingssmykke eller den perfekte gaveidé til en, der skal forkæles.