Sikker behandling af rynker

advertorial

I takt med at vi ældes vil kollagen produktionen i huden falde. Det betyder at huden bliver mere slap, og at vi kan få tendens til rynker og linjer.

De første af disse vil opstå omkring øjnene og munden på grund af ansigtets mimik. Rynker kan være vældigt charmerende hvis de mestendels består af smilerynker. Men bekymringsrynken mellem øjenbrynene og de dybe furer i panden samt mellem næsen og munden er de fleste helst foruden.

Hvordan foregår behandling af rynker?

Der findes mange forskellige former for rynkebehandling. Mange skønhedsklinikker har specialiseret sig inden for behandling af rynker uden kirurgi – og du har et utal af muligheder for at få dine rynker glattet ud på mere eller mindre effektiv vis.

En populær rynkebehandling er Botox, som dog kun er effektiv i en kort periode. Allerede efter tre til seks måneder skal du have en ny indsprøjtning hvis du vælger at behandle dine rynker med Botox. Og det samme gælder for de udbredte filler behandlinger som så at sige fylder rynkerne ud indefra.

I nogle tilfælde kan rynker – især dem som er opstået på grund af overdrevet solbadning – fjernes ved hjælp af laser. Du risikerer dog forbrændinger og dermed yderligere skader i huden ved denne behandling. Og så må laser behandlet hud aldrig udsættes for direkte sol lys.

Få effektiv behandling af rynker i Taastrup

Den mest effektive rynkebehandling udføres med den metoder som kaldes AWT (Acoustic Wave Treatment). Her behandles huden med lydbølger som stimulerer kollagen produktionen og dermed reducerer rynker på den mest naturlige måde.

Der er ingen risiko for skader eller ar dannelse ved AWT. Og resultaterne af behandlingen er varige. Hos den velrenommerede kosmetiske klinik Cool Wave Clinic kan du få rynkebehandling med AWT.

Du kan læse mere om AWT, og booke tid til en behandling, via coolwaveclinic.dk.