Sådan finder du en god frisør

Har du triste og tørre spidser, eller efterhånden slemme udgroninger efter sidst hårfarvning? Så skal du nok bestille tid til en frisør. Du kan læse i det her indlæg, hvad du skal overveje, før du bestiller tid hos en frisør. 

Tjek altid prisen

De fleste frisører kan klare opgaver som almindeligt dameklip eller farvning af hår. Prisen varierer efter, hvad du skal have ordnet hos din frisør. Det er langt dyrere at få farvet dit hår end dameklip. Men prisen svinger også efter, hvor i landet du befinder dig.

Det er betydeligt dyrere i storbyerne. Derfor kan du med fordel undersøge de forskellige frisører omkring dig og se, hvad behandlingerne koster. Hos de fleste frisører er der også elever, hvor du kan få klippet dit hår med elevrabat. 

Læs anmeldelser

Man vil helst gerne komme hjem med et flot resultalt. Derfor er det vigtigt du finder en frisør, som du kan stole på. Det er lidt ligesom ens læge, man vil helst gerne være i trygge hænder. Har du ikke en fast frisør, men prøver du derimod lidt forskelligt af? Så kan vi anbefale, at du læser nogle anmeldelser af frisørsalonen, før du booker en tid.

Det kan være svært at vurdere, om en frisør kan løfte opgaven, hvis der ikke står noget specifikt om dem på deres hjemmeside. Derfor kan online anmeldelser hjælpe dig på vej. Du kan også forsøge at finde dem på sociale medier. Måske folk har tagget den specifikke frisørsalon og så kan du se et billede af, hvordan de kan klippe dig. 

Vær forberedt

De fleste har en idé om, hvordan de gerne vil klippes. Det er nemmere for en frisør at klippe dig, hvis du allerede ved, hvad du gerne vil have. Forklar det tydeligt, så i ikke misforstår hinanden. Nogle tager tit et billede af en kendt med, som de gerne vil klippes som. Den kan godt være lidt svær for frisøren, da vores hår er meget forskelligt. De kan gøre deres bedste, men du vil måske i sidste ende ikke blive helt tilfreds. Så er det bedre at snakke godt sammen, før hun begynder at klippe.