Køb et smykke til den du elsker

En af de ting der er så spændende ved smykker er, at de kommer i alle former og størrelser. De kan være billige, hjemmelavet eller også kan de koste mere end hvad de fleste tjener i et helt liv. Der findes smykker til mænd eller kvinder, unge som gamle. Det gør smykker til ideelle gaver til enhver lejlighed.

Du kan se flere eksempler på smykker her https://caratdiamanter.dk/.

De magiske ædelstene

Der findes et utal af forskellige ædelstene som benyttes af smykkeindustrien. De kommer ligesom smykkerne i mange forskellige former, størrelser og til forskellige priser. Nogle anses for finere end andre og koster tilsvarende mere. Dronningen af dem alle er uden tvivl diamanten. Få ting i verden er omgæret med så lang historie og mystik som diamanten. Det er en ædelsten der på den ene side er omgivet af glamour og på den anden side af krig og blod. 

Dronninger og konger har haft store og flotte smykker med ædelstene og det samme gælder i dag Hollywood stjerner, som møder op til gallashow, iført galla tøj og store og kostbare smykker. Nogle gange deres egne smykker, andre gange har de lånt smykkerne af et af de kendte smykkefirmaer. Det er en aftale der ofte giver positiv omtale til begge.

Afrikanske diamanter

Indtil midten af det 18ende århundrede var diamanter sjældne og det var de færreste, der have råd til en. Det ændrede sig, da man fandt kæmpe forekomster i det sydlige Afrika. Det gjorde det diamanten så almindelig, men stadig eksklusive. Diamanter er mest almindelige i hvide, men findes også i mange andre farver. Sorte, gule, røde, lyserøde og blå. De er imidlertid så sjældne, at man kun finder max 5 om året. En af de kendteste diamanter er den lyseblå Hope Diamant, der udstilles på det amerikanske Smithsonian Museum.