Flotte tænder med Invisalign-tandskinner

Hvis du ønsker smukke, regelmæssige tænder er du nødt til at lade dem regulere ved hjælp af en af de mange metoder som findes på markedet. Den mest kendte af disse er de traditionelle fast monterede bøjler, også kaldet ”togskinner”.

Mange af os husker med gru tilbage på skoletiden hvor vi rendte rundt med disse moderne tortur instrumenter i munden for at få bisserne rettet ind. Tilsvarende mindes vi gerne og med stor glæde den dag vi fik fjernet den afskyelige bøjle og atter turde smile uden at være nervøs for om der skulle sidde madrester i dennes metalliske dele. Og så forsvor vi nogen sinde at skulle behøve et sådant monstrum igen.

Men desværre flytter tænderne sig hele livet igennem – og derfor kan du godt komme ud for at skulle igennem et tandregulerings forløb endnu en gang senere hen i tilværelsen. Til alt held er der sket meget siden dengang du gik i skole. Og nu kan du for eksempel vælge at få rettet tænder ved hjælp af usynlige tandbøjler, også kendt under brand navnet Invisalign.

Hvorfor skal jeg vælge Invisalign som tandretnings metode?

Når du vælger Invisalign som din metode til tandregulering kan du være sikker på en langt mere positiv oplevelse end den du havde da du brugte bøjle i barndommen eller ungdommen. Invisalign er nemlig ikke fast siddende bøjler men lette og transparente plastik skinner, tilpasset dine tænder og fremstillet med henblik på at give dig det perfekte smil.

Du kan tage dine Invisalign skinner ud når du skal spise eller børste tænder. Dette betyder at du ikke skal være nervøs om hvorvidt der sidder madrester fast i bøjlen efter at du har spist. Og det er nemt at rense dine Invisalign tandskinner.

Du kan læse mere om Invisalign og om tandregulering ved hjælp af usynlig bøjle på https://yousmileismile.dk/