Find din nærmeste frisør på Østerbro

Er dit hår mat og trist efter en solrig sommer? Så kan du få liv i lokkerne igen med et besøg hos frisøren.

Uanset om du er kort eller langhåret bør du mindst et par gange om året sætte dig i frisør stolen og lade en dygtig og erfaren frisør tage sig af dit slidte hår. Sol og saltvand sætter deres tydelige præg på håret, som kan miste farve og blive udtørret og livløst. Dette kan få håret til at spalte eller filtre i spidserne, og er generelt hverken kønt eller behageligt.

En god frisør kan med saks, hårkur og eventuelt en farve eller en toning hurtigt rette op på dette, og give dig dit smukke, glansfulde og levende hår tilbage.

Hvor finder jeg en dygtig frisør i Nordhavn?

Er du bosiddende på det eksklusive Østerbro nord for Københavns centrum kan du med fordel vælge Frisørsalon Hair & Beauty når der skal styr på garnet. Frisørsalon Hair & Beauty har mange års erfaring inden for de mest gængse hår behandlinger og kan således tilbyde såvel klipning som farve, lyse striber og balayage som hår opsætning, vand ondulering og permanente krøller eller udglatning af hår.

Der ud over kan du hos Frisørsalon Hair & Beauty få ordnet vipper og bryn eller få vokset dine ben. Frisørsalon Hair & Beauty er ikke uden grund en af de mere populære og benyttede frisør saloner på Østerbro, med mange glade, tilbagevendende kunder. De dygtige frisører er lydhøre og professionelle i deres tilgang til opgaven, og vil altid foreslå den bedst mulige løsning til netop dit hår. Og så anvendes der udelukkende produkter i høj kvalitet, som efterlader dit hår spændstigt og voluminøst efter hver behandling.

Du kan læse mere om Frisørsalon Hair & Beauty, og booke tid til en klipning eller til en farvning online, på hjemmesiden salon-hair-beauty.dk