Find de kønne Marguerit smykker online

Leder du efter et smukt og tidløst smykke, som kan bruges som gave til en af de vigtige kvinder i dit liv? Så kan du starte hos den danske smykke forhandler Fangels. Fangels er berømt for sine mange smykke forretninger – cirka 300 styk – som er spredt ud over det danske land.

Hos Fangels kan du nemlig altid finde flotte smykker og ure fra nogle af de meste eksklusive brands i tiden, her under Aagaard, Arne Jacobsen, Christina Jewelry & Watches, Daniel Wellington, Festina, Heiring, Lund Copenhagen, Nordahl Jewelry, Per Borup, Piet Hein, Rabinovich, Rosendahl, Seiko, Kranz & Ziegler, Tommy Hilfiger og mange flere.

Fangels er blandt andet autoriseret forhandler af de eksklusive Marguerit smykker fra Lund Copenhagen – smykker, som er gået hen og blevet moderne klassikere i vor tid, og som vækker glæde hos de fleste kvinder med sans for stil og god smag.

Hvorfor er Marguerit smykker fra Lund Copenhagen noget særligt?

Måske synes du ikke at den enkle stiliserede marguerit med sin gule midte og sine slanke, hvide kronblade syner af noget specielt. Men det lille, fine smykke har en historie, som strækker sig langt tilbage. Og så er smykket samtidig et symbol på vores allesammens kære dronning Margrethe – eller Daisy, som betyder marguerit!

De søde og enkle blomster er både kønne og eksklusive i deres form. Dette gør dem velegnet som gaven til den stil bevidste kvinde, for eksempel bruden, studinen, eller måske endda den purunge konfirmand som sætter pris på kvalitet og elegance.

Du kan selv vælge om Marguerit smykket skal være udfærdiget i rent sølv eller forgyldt sølv, eller om kronbladene skal være belagt med sort eller hvid emalje. Marguerit smykker fås som vedhæng til halskæder, som armbånd eller fingerringe, og som øreringe eller ørestikker.

Du kan se hele udvalget af Marguerit smykker på Fangels.dk