Få sundt og stærkt hår med Kerastase Resistance

Når håret begynder at knække og falde af som følge af hyppig kemisk behandling eller overdrevet styling kan det synes som om alt håb er ude.

Håret kan lynhurtigt gå hen og blive tjavset og glansløst, og nærmest gennemsigtigt i spidserne. Det er irriterende at skulle se sit førhen så smukke og skinnende hår miste såvel glans som spændstighed og volumen.

Men dette er der til alt held råd for. Du skal blot sørge for at bruge de rette produkter når du vasker eller styler dit hår. Og her kan du vælge Kérastase Résistance produkter.

Hvilke produkter findes der i Kérastase Résistance serien?

Kerastase Resistance hårpleje serien består af flere lækre produkter som bruges i forbindelse med hårvask og styling. Du finder blandt andet den plejende og blødgørende shampoo sammen med den beskyttende balsam som anvendes når håret skal vaskes på skånsom vis.

Til den ugentlige pleje af håret finde du hårkur og hårmaske som reparerer håret indefra ved hjælp af ceramider. Denne intensive og beskyttende pleje efterlader håret velduftende, blødt og spændstigt.

Ønsker du at bevare hårets smukke udseende kan du med fordel benytte den til serien hørende serum. Og når du skal sætte dit hår ved hjælp af føntørrer, krøllejern eller glattejern er det vigtigt at du forbereder håret med den varme beskyttende creme i Kérastase Résistance serien.

Hvor kan jeg købe Kérastase Résistance hårprodukter?

Hvis du ønsker at prøve de lækre og plejende hårpleje produkter i Kérastase Résistance serien kan du finde dem hos Hair by Stender. Hair by Stender forhandler samtlige produkter fra Kérastase online, her under Kérastase Résistance linjen.

Når du køber dine Kérastase Résistance produkter hos Hair by Stender er du sikker på at få de rette produkter til en fair pris. Du kan læse mere, og finde dine Kérastase Résistance produkter i den online shop på hjemmesiden hairbystender.dk