Få styr på din problemhud med en effektiv ansigts behandling

Alle mennesker kan opleve problemer med huden i kortere eller i længere perioder. Hudproblemer så som bumser, tør hud, sensitiv hud eller fedtet hud kan opstå som følge af sygdom eller medicinering, stress, dårlig kost, søvnmangel eller forskydninger i hormon balancen. Din hud kan også reagere uhensigtsmæssigt på dine rense eller pleje produkter, som kan skabe irritation og give anledning til udslæt og eksem.

Det er rigtig irriterende at rende rundt med dårlig hud i ansigtet. For det første ser det ikke pænt ud, og for det andet føles det ikke rart. Man kan forsøge at dække den dårlige hud med makeup, men dette har meget sjældent et heldigt udfald. Du kan i stedet opsøge en dygtig kosmetiker eller kosmetolog og få udført en udrensende og plejende ansigts behandling.

Hvad sker der ved en ansigts behandling?

Når du vælger at lægge dit ansigt i hænderne på en professionel kosmetiker eller kosmetolog, som for eksempel en af de dygtige behandlere hos Hayat Hair & Beauty, kan du være sikker på, at du får den bedste og mest optimale behandling. Behandlingen vil starte med en grundig analyse af din hud, som giver behandleren mulighed for at vurdere hudens elasticitet, tørhed i overfladen samt eventuelle problem områder. På baggrund af denne analyse kan behandleren beslutte, hvilke produkter der skal anvendes.

Dernæst vil selve behandlingen gå i gang – som regel med en dybderens eller peeling af huden. Dette trin har til formål at fjerne afstødte hudceller, så urenhederne nemmere kan komme ud. Udrensning foregår gerne under damp, hvilket letter arbejdet for behandleren. Du vil efter behov få påført rensende, nærende eller stimulerende masker, og afslutningsvis en beskyttende og fugtende creme. Din hud vil stråle af sundhed længe efter behandlingen.

Du kan booke tid til en aftale hos Hayat Hair & Beauty på http://www.hayathairbeauty.dk/