Få smukt hår til dit bryllup

Dit bryllup er potentielt den største dag i dit liv, og derfor er der ingen grund til at gå ned på noget. Hvis du skal giftes, så vil du derfor sikkert også gerne have sat dit hår op. Men hvordan skal du gå til opgaven, hvem skal gøre det, og kan alle gøre det? Find svarene her i indlægget!

Spørg din frisør

I dag er det meget normalt, at man lærer at sætte hår op på specielle måder på frisørstudiet, men inden du bestiller en tid, så spørg gerne din frisør, om det er noget de kan klare. Nogle frisører har mere erfaring med det end andre, og derfor kan det være en idé, ikke bare at bestille tid med det samme. Spørg dem hvor meget erfaring de har med det, og om der er noget du skal være opmærksom på i processen. Derved får du det bedste resultat.

Spørg dine veninder

De fleste af os har en veninde, som er skide dygtig til alt hvad der hedder makeup og hår. Derfor kan det være, at din veninde kan hjælpe dig på din specielle dag. Hvis du spørger en veninde, så er det en god idé, at i øver jer et par gange, inden bryllupsdagen kommer. På den måde kan i finde den frisure du ønsker, og hun kan få helt styr på, hvordan det skal gøres. Det vil være forfærdeligt at stå på selve dagen, og have en veninde, som ikke kan sætte det op, som I har aftalt.

Hyr en stylist

Har du hverken frisør eller en veninde, som kan løfte opgaven, så kan du undersøge om der er en stylist i dit område. Med en stylist kan du med garanti få sat håret op som du ønsker det. Du skal dog forvente, at en stylist ofte kan være dyrere end de to andre løsninger.