Den bedste brudekjole til netop din kropstype

Lad os først slå fast at den bedste brudekjole til din kropstype er den kjole, du elsker. Men hvis du har svært ved at vælge, kan du starte med at udforske følgende anbefalinger:

Til timeglasfiguren: Havfruekjolen

At vælge en havfruekjole er en perfekt måde at fejre sine kurver på. Hvis du har en timeglasfigur, bør du have denne type kjole der fremmer den naturlige og feminine kontur i brystet, taljen, hofterne og lårene. Nogle brude føler, at de skal skjule deres kurver med en mindre formtilpasset kjole, men det er der ingen grund til. Hyld din krop og dens smukke former, især på din bryllupsdag.

Til pæreformen: Høj eller bred halsudskæring

Kvinder med en pæreformet krop har mindre bryster og skuldre og bredere hofter og lår. For at afbalancere denne type figur kan du henlede opmærksomheden på dine skuldre. En nem måde at trække øjnene opad er med en høj halsudskæring. For et romantisk og klassisk look kan du ikke gå galt med en kjole med bare skuldre.

Til den korte brud: A-mønster med V-hals

Hvis du ikke har så mange centimeter at prale af, er bogstaverne A og V dine bedste venner. Mens en kjole med et A-mønster er smigrende på næsten enhver kropstype, komplimenterer den især mindre kvinder ved at give definition til talje og bryst. Samtidig kan en V-hals tilføje din figur højde ved at skabe en illusion af en længere krop. Bare rolig, hvis du har små bryster, der er syet fylde ind i mange kjoler, hvilket hjælper dit bryst til at se fuldt og naturligt ud.

Til den høje brud: Balkjolen

Det er let at føle sig som Askepot i den perfekte balkjole. Hvis du er høj, hvorfor så ikke være stolt af din højde og føle, at du er i et eventyr med denne dramatiske stil af brudekjole? En balkjole kan virke overvældende på mindre kvinder, men højere kvinder kan bære kjoler med tillid. Hop endda i et par hæle – det er dig der laver reglerne på din bryllupsdag!

Du kan finde de perfekte Brudekjoler i Jylland, så hvis du bor der er der ingen tid at spilde.