Behandling af rynker uden kirurgi

Som vi bliver ældre, bliver huden over alt på kroppen og i ansigtet mindre elastisk. Dette skyldes, at der produceres mindre mængder af kollagen i huden. Kollagen står for hudens sammenhængskraft – og når kollagenet forsvinder vil vævet blive slappere, og huden synes tyndere og mindre spændstig.

Det er her rynkerne opstår. Den manglende elasticitet i huden gør nemlig at huden ikke retter sig ud, og så bliver rynkerne i panden, rundt om øjnene og i mundvigene siddende.

Nogle rynker er vældig charmerende og vidner om et liv der er levet fuldt ud. Andre er knap så ønskværdige – for eksempel dem der får os til at fremstå sure, vrede eller overdrevet bekymrede. Og så er der de rynker som får os til at se ældre ud end vi er. 

Det er som regel de rynker som vi får af rygning, årtiers udsættelse for vejr og vind, og så solens skarpe uv stråler. Disse rynker er vi helst foruden, idet de har det med at optræde tidligere i livet end vi bryder os om.

Hvordan kommer jeg af med mine rynker?

Hvis du er ked af dybe rynker eller fine linjer, som får dig til at se træt, slidt eller stresset ud, er der til alt held hjælp at hente. Hos Cool Wave Clinic i Brøndby kan du helt uden kirurgi slippe af med størstedelen af de belastende og skæmmende rynker i ansigtet.

Cool Wave Clinic benytter en teknologi som kaldes AWT når rynker i ansigtet skal behandles. AWT er en forkortelse for Acoustic Wave Treatment og er en behandling som gør brug af lydbølger ved lav energi og med en særligt tilpasset frekvens. Allerede efter få behandlinger vil du kunne se et resultat, så effektiv er behandlingen! D

u kan booke tid til en indledende konsultation til rynkebehandling i Brøndby hos Cool Wave Clinic via hjemmesiden coolwaveclinic.dk.