Arbejdsopgaver bliver markant lettere med et par smart glasses

Det var noget af en landvinding, da vi fik en smartphone, som vi kender den i dag.

Tidligere havde vi haft udgaver af sådan en, men den var ikke så kompatibel og funktionsdygtig, fordi der var få brugere, der benyttede den, og teknologien ikke var udviklet godt nok – og så var det dyrt med sådan en smartphone at eje.

Tænk det lidt i forlængelse af, da man opfandt telefonen: hvem skulle man ringe til?

Som sådan kan smartphonen ikke noget nyt, men det nye består i, at nu blev man mobil med den teknologi, som man enten skulle hjem og tænde sin computer for at tilgå, eller man skulle have sig en klodset bærbarcomputer med sig.

Det med at være mobil har så udviklet sig til andre funktioner, hvor vi har fået en assistenthjælper i hjemmet, man kan spørge til råds og hjælpe en med at huske sager og være koblet op til hjemmets elektronik.

Man har også et smartwatch, og nu kommer så smartglasses eller smartbriller på dansk, om man vil.

Tilgå information uden at bruge hænderne med smartglasses

Selvfølgelig kan man spørge sin telefon til hjælp med den indbyggede stemmehjælper, og man kan jo også spørge assistenten i hjemmet, men der er tale om lydlig gengivelse.

Med smartbriller kan man få fremvist information, som man skal bruge såsom en guide, læsestof eller vejledning, mens man står med hænderne fulde for eksempel.

Hvem har ikke godt kunne tænke sig et par ekstra hænder til at holde instruktionsbogen oppe, mens man har hænderne fyldt med værktøj?

Det er trods alt noget nemmere, end at man skal have en person til at holde guidebogen oppe.

Dette kan gøre det mere lettere at arbejde på arbejdspladser, men det gør også mange hjemmeopgaver markant lettere at gennemføre.

Anskaf dig et par smartbriller med det samme, så du er med, hvor tingene sker.